Klik hier en vraag direct een offerte met prijsindicatie aan!

Offerte in 3 stappen
Kamil Nowak
Kamil Nowak
18 April 2024
Wij hebben Schildersbedrijf Labrujere ingehuurd voor ons buiten schilderwerk en zijn absoluut onder de indruk van hun professionaliteit en vakmanschap. Vanaf het eerste contact met Dennis voor een mooie offerte tot oplevering. Ons huis ziet er nu weer als nieuw uit dankzij het uitstekend werk. De schilders waren netjes en erg vriendelijk. We zouden Schildersbedrijf Labrujere zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die een schilder zoekt!
John Schelvis
John Schelvis
17 April 2024
Zeer tevreden over het strakke schilderwerk in de afgesproke tijd.
Robin Kraijenoord
Robin Kraijenoord
17 April 2024
Anje Driehuis
Anje Driehuis
14 April 2024
Heel blij met het werk van de Bruyere schilder , eerst goed advies, duidelijke offerte, uiteindelijk moest het werk uitgesteld door een lekkage bij ons ,maar tijdens de herstelperiode van de lekkage, bleef er contact om goed af te stemmen ,zodat daarna meteen met het schilderwerk werd gestart. En dat was ook top, fijne schilder ,die ging als een speer en heel nauwkeurig , wij zitten er weer netjes bij.
Tony King
Tony King
8 April 2024
Dennis MC
Dennis MC
2 April 2024
Mijn woning staat weer prachtig in de verf, dit is de eerste schildersbeurt vanaf de nieuwbouw. Vriendelijke en nette schilders, bedankt en tot de volgende keer!
Erik Henzen
Erik Henzen
2 November 2023
Na overleg hebben Gio en zijn maatje mijn dakkapel en 2 ramen boven aan de voorkant geschilderd. Naast dat er prima, verzorgd werk is geleverd was de omgang en overleg met de 2 schilders prima. Over een paar jaar mogen ze zeker terugkomen.
pi po
pi po
21 Oktober 2023
Nadat de vakmensen van Labrujere zijn langsgeweest ziet ons huis er voorlopig weer spic en span uit.
Thomas
Thomas
3 Oktober 2023
Scherpe offerte en mooi schilderwerk! Zorgvuldige schilders die netjes te werk gaan en ook een kozijn hebben vervangen met HR++ glas. Bedankt
Don S
Don S
28 September 2023
Ons huis vorige maand laten schilders en zeer tevreden nette jongens en er werd heel zorgvuldig gewerkt

Vestigingen in Leiden, Zoetermeer en Den Haag!

Portfolio

BEKIJK ALLE PROJECTEN

Erkendheid