De zekerheid van vakmanschap

Het schilderwerk aan uw woning zelf uitvoeren vraagt veel tijd, geduld en vakmanschap. En na alle inspanning blijkt het eindresultaat dan soms toch niet wat u er van verwacht had. Gun uzelf daarom de kwaliteit en het gemak van een vakman: de Sikkens Quality Painter. Hij verstaat het schildersvak als geen ander en hij is er trots op. Uw kozijnen worden weer zo strak dat het lijkt of ze nieuw zijn en uw glanzend gelakte voordeur wordt de blikvanger van de straat.

De Sikkens Quality Painter heeft actuele vak- en productkennis en hij is op de hoogte van de laatste trends. Hij kan u dus goed adviseren over het beste verfsysteem voor uw buitenschilderwerk. Maar hij weet ook hoe en met welke producten hij uw huiskamer de uitstraling moet geven die u zoekt.

De Sikkens Quality Painter werkt bovendien met de kwaliteitsverven van Sikkens. Topproducten met een extreem lange levensduur. Daar kunt u op vertrouwen. Hij biedt ook nog eens extra zekerheid door garantie op de kwaliteit van het schilderwerk te geven.

Sikkens Quality Painters kunnen u, naast eenmalige opdrachten, als enige het Sikkens HuisSchilderPlan® aanbieden; een vrijblijvend meerjaren onderhoudsplan. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw huis er continue fraai uitziet – zonder dat u er naar hoeft om te kijken.