DE BETERE SCHILDER

Hét keurmerk van schilderend Nederland!

Een erkend Betere Schilder voldoet aan strenge toelatingseisen en geeft opdrachtgevers de garantie dat ze gekozen hebben voor een echte vakman. Die trots is op zijn vak en gaat voor het beste resultaat. Omdat ze ons motto onderschrijven:
TROTS OP ONS VAK!

DE BETERE SCHILDER

Wij houden van het schildersvak…

…want wat is er mooier dan de bolle glans van een pas geschilderde voordeur en superstrakke kozijnen? Een erkend Betere Schilder onderschrijft dit motto en gaat altijd voor het beste resultaat. Als keurmerk staan wij dan ook voor de kwaliteit van onze 500 aangesloten schildersbedrijven. Gezamenlijk maken wij de wereld elke dag een stukje mooier.

GOED UIT DE VERF MET EEN ERKEND BETERE SCHILDER

Door ons jarenlange streven naar vakmanschap én door alle voordelen die u hebt met een erkend Betere Schilder, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een erkend Betere Schilder. Wilt u ook de zekerheid van kwaliteit, service en garantie?

WAAROM DE BETERE SCHILDER?

Welke kwaliteit kan ik verwachten?

Waarom zou u het risico lopen dat uw schilderwerk verkeerd wordt aangebracht of zelfs na enkele maanden al begint af te bladderen? Als u in zee gaat met een erkend Betere Schilder bent u zeker van vakwerk, een uitstekende service, een uitgebreide klachtenbemiddeling én een jarenlange garantie.

Voorkom verkleuring en scheuren in uw schilderwerk, afgebladderd schilderwerk of zelfs houtrot en kies voor een erkend kwaliteitsbedrijf. Immers, met vakkundig onderhoud, uitgevoerd door een erkend Betere Schilder, weet u zeker dat uw huis er de komende jaren weer perfect verzorgd uitziet.

Erkend Betere Schilders zijn échte vaklui en zijn trots op het vak

Schildersbedrijven die zijn aangesloten bij Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder hebben passie voor het schildersvak en zijn trots op het werk dat zij uitvoeren. Dat kunnen wij beweren, maar oordeel gerust zelf en bekijk de interviews die wij afnamen bij hen.

De zekerheden die u hebt als u in zee gaat met een erkend Betere Schilder zijn legio:

  • Vakkundige en getoetste schilders
  • Intensieve kwaliteitstoetsing- en controle
  • Openbare klantbeoordelingen en dus geen verrassingen
  • Uitgebreide klachtenprocedure en -bemiddeling
  • Jarenlange garantie inclusief officieel garantiecertificaat

Uw huis of bedrijfspand is uw kostbaarste bezit (nou ja, bijna dan) daar moeten we dus zuinig op zijn! Bij het zoeken naar een schilder kiest u dus automatisch een vakman met hart voor uw huis of bedrijfspand. Iemand die staat voor zekerheid, kwaliteit en garantie. Twijfel dus niet langer en vraag snel een offerte aan bij uw erkend Betere Schilder!

GARANTIE

Officieel garantiecertificaat voor jarenlange garantie

Als erkend kwaliteitsbedrijf werkt uw erkend Betere Schilder met strenge garantiebepalingen en een officieel garantiecertificaat. Dit certificaat ontvangt u bij de oplevering van het schilderwerk, als bewijs en zekerheid van de geleverde kwaliteit. Alle erkend Betere Schilders werken met gedeponeerde leveringsvoorwaarden en geven u de mogelijkheid een beoordeling achter te laten.

Uw erkend Betere Schilder staat borg voor jarenlang plezier van uw prachtige schilderwerk! U ontvangt een ruime garantie op binnen- en buitenschilderwerk, zo kunt u weer jaren onbezorgd genieten van uw mooi geschilderde huis of bedrijfspand…

En dat geeft een heel veilig gevoel..!

Hoelang geldt de garantie?

De garantie is beperkt tot ten hoogste het bedrag van de som (excl. BTW), waar voor het werk c.q. delen van het werk is/zijn aangenomen, danwel is/zijn verricht. De hoogte van het bedrag van de garantie zal volgens onderstaand schema worden bepaald op basis van de oorspronkelijke aanneemsom respectievelijk prijs van de verrichte werkzaamheden (excl. BTW), voor het geheel of delen daarvan:

Termijn 2 jaar: 1e jaar 100%, 2e jaar 50%
Termijn 3 jaar: 1e jaar 100%, 2e jaar 65%, 3e jaar 35%
Termijn 4 jaar: 1e jaar 100%, 2e jaar 75%, 3e jaar 50%, 4e jaar 25%
Termijn 5 jaar: 1e jaar 100%, 2e jaar 80%, 3e jaar 60%, 4e jaar 40%, 5e jaar 20%

Let op: De garantiebepalingen zijn sterk afhankelijk van de geleverde schildersbeurt en datgene dat hiervoor is afgesproken. Raadpleeg uw schilder en de algemene voorwaarden voor meer informatie.

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN