Schilderwerk is regelmatig aan onderhoud toe. Wilt u extra korting op uw schilderwerk? Schakel dan de winterschilder in. Een winterschilder schildert uw huis in de winter. Dat is de periode van 21 november tot 21 maart. Een schilder noemt dit ook wel “vier seizoenen onderhoud”. Hiermee geeft hij aan dat hij het hele jaar door werkt. Het kan zowel gaan om het schilderen van de binnenkant, als de buitenkant van uw woning.

Herken de winterschilder

U herkent de winterschilder vaak aan een logo. Het logo is een initiatief van de brancheorganisatie voor schilders, de Fosag. Schildersbedrijf Labrujère BV is hier lid van.

Schilderen in de winter

Vroeger werd vooral het buitenschilderwerk niet veel in de winter gedaan. Inmiddels zijn er speciale verven ontwikkeld, waarmee schilderen in de winter geen probleem is. Er is bijvoorbeeld verf die geschikt is voor gebruik bij lage temperaturen, doordat het snel droogt en uithardt.

Kosten winterschilder

Doordat een Schildersbedrijf Labrujère BV het werk graag over het jaar verspreidt, kunnen wij in de winter vaak meer korting geven. Deze korting kan oplopen tot 30% op de gebruikelijke kosten van een schilder. Zoals een korting per dag geven, bijvoorbeeld gratis 1 uur schilderen.

Wat zijn de voordelen van een winterschilder?

Uw huis laten schilderen door een winterschilder, heeft een aantal voordelen die we de “3 V’s” noemen.

  1. Voordelige vakman
    Een winterschilder geeft een aantrekkelijke korting, die op kan lopen tot 30% op de normale kosten. Hierdoor kunt u een vakman inschakelen voor een voordelige prijs!
  2. Vrij in het voorjaar
    In het voorjaar en de zomer gaan veel mensen graag naar buiten. Lekker in de tuin zitten en van de zon genieten. Door ‘s winters een schilder in te schakelen staan er ’s zomers geen steigers in de tuin. U heeft dus minder “overlast” en bent niet aan huis gebonden.
  3. Vlot verven
    Als het schilderwerk van uw woning aan onderhoud toe is, hoeft u niet meer tot het (drukke) voorjaar te wachten. De schilder kan het werk vaak direct uitvoeren.

Onderhoudscontract schilder

Als u Schildersbedrijf Labrujère BV als uw winterschilder inschakelt, kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract (of abonnement). Een onderhoudscontract geldt voor een bepaald aantal jaren, bijvoorbeeld 10 jaar.Schildersbedrijf Labrujère BV zorgt er in die periode voor dat het schilderwerk van uw woning goed onderhouden wordt, ongeacht het seizoen.