Referenties

herrie-gezochtWij geven u graag een goed beeld over diverse uitgevoerdewerkzaamheden door Schildersbedrijf Labrujère BV. Bekijk de diverse foto’s van verschillende gerealiseerde projecten, of de filmfragmenten dat Schildersbedrijf Labrujère BV hard aan de slag is voor het bekende RTL programma ‘Herrie Gezocht!’ met Herman den Blijker.

Schildersbedrijf Labrujère BV werkt ook met onderhoudscontracten onder andere voor:

logo duwo

DUWO dé Leidse studentenhuisvester met ruim 5.000 woningen en panden. Schildersbedrijf Labrujère BV heeft geholpen bij het opknappen onderhouden van diverse panden.

visser-t-hooft-lyceum-300x102

Visser ’t Hooft Lyceum valt onder de Stichting voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Leiden en Omstreken (SCVO). Het Visser biedt onderwijs van vmbo tot en met gymnasium en heeft vier locaties, verspreid over Leiden, Leiderdorp en Rijnsburg. Schildersbedrijf Labrujère BV verzorgt al het schilderwerk en het onderhoud hiervan.

Prot.-Chr.-Schoolvereniging

Prot. Chr. Schoolvereniging (PCS) is in vrijwel alle wijken van Leiden vertegenwoordigd met één of meerderescholen. Naast de negen reguliere basisscholen valt ook de speciale basisschool ‘de Marke’ onder het bestuur van de PCS. Schildersbedrijf Labrujère BV zorgt dat het glas- en schilderwerk in optimale conditie blijft door het goed te onderhouden.

Schildersbedrijf Labrujère BV in het tv programma ‘Herrie Gezocht’ van Herman den Blijker: